Wat? € 3.500

Crowdfunding

Ja. Je leest het goed.
Ik wil graag € 3.500 inzamelen met behulp van crowdfunding. Dit geld wil ik 100% gebruiken om in de vorm van een opleiding in mezelf en mijn kwaliteiten als coach investeren.
De opleiding die ik ga volgen bij Phoenix Opleidingen in Utrecht, vraagt om deze investering. Deze 3-jarige opleiding in professionele communicatie verbindt Transactionele Analyse (TA), Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch Werken op een zeer kundige en praktische manier. Ik werk al met een deel van de theorie, maar zou deze heel graag verder ontwikkelen.

Bovendien geeft deze opleiding mijn cliënten de kans op (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten voor coaching.

Deze combinatie maakt deze opleiding voor mij mijn droom. Een droom die werkelijkheid wil laten worden. Ik wil en kan niet wachten te gaan beginnen!

Het begeleiden van mensen en organisaties in ontwikkeling is een professie. Het vraagt een grondig begrip van hoe ontwikkeling verloopt en kennis over onderwerpen als persoonlijkheid, communicatie, motivatie, leren, leiderschap, relaties tussen mensen en de invloed van systemen op mens en organisatie. De opleiding in Professionele Communicatie stelt je in staat deze ontwikkelingen bij jezelf en anderen te doorzien en aldus ontwikkel- en verandertrajecten te begeleiden.In de nadruk die we leggen op ontmoetings- en ervaringsgericht leren zit de eigenheid en meerwaarde van onze opleidingen.

Al 25 jaar worden de inzichten en werkmethodes die op dit uitgangspunt zijn gebaseerd, binnen ons instituut doorontwikkeld en verfijnd. De stromingen waarmee we in deze opleiding werken, Transactionele Analyse, Neuro-Linguïstisch Programmeren en Systemisch Werken, passen naadloos in dit kader. Deze stromingen benaderen elk op hun eigen wijze de persoonlijkheid van mensen. In de opleiding zijn ze met respect voor hun oorspronkelijke opvattingen samengevoegd en ervaar je hoe ze elkaar kunnen versterken.