Mijn droom

Crowdfunding

Sinds 2009 ben ik kindercoach en werk ik met hoogsensitieve kinderen en hun ouders in mijn praktijk De Vuurtoren. Tijdens mijn opleiding tot kindercoach maakte ik kennis met Phoenix Opleidingen. Sindsdien staat deze opleiding bij dit instituut op nummer 1, 2 en 3 van mijn verlanglijstje. Ik heb al veel ervaring in systemisch werk en gebruik de manier van werken in mijn praktijk, maar er valt nog veel meer te leren. De combinatie van de elementen van deze opleiding vind ik bijzonder krachtig. Ik word er ontzettend gelukkig van en het voelt zo passend.

De afgelopen jaren stonden in het teken van verhuizen (6 keer) en onze kinderen, dus de ruimte ontbrak. Vandaag is dat anders. Ik voel ruimte, er ís ruimte, ik voel verlangen, ik voel dat het móet!

Motivatie heb ik in overvloed, geld helaas nog niet.

En daar heb ik een -al zeg ik het zelf- briljante oplossing voor gevonden. Het enige dat ik nodig heb naast mijn eigen inzet en motivatie, ben JIJ!

Hoe zou het zijn als ik -Janina Dubbeld, Kindercoach De Vuurtoren, sinds 2009 kindercoach voor gevoelige kinderen en hun ouders, gespecialiseerd in rouwbegeleiding- voor mensen met een (tijdelijk) beperkt budget een mogelijkheid zou kunnen bieden om toch gecoacht te worden? Hoe zou het zijn als ik mensen als Anneke en Martijn een traject kan aanbieden waarbij ik hen in 5 sessies zou begeleiden in het helpen van hun zoon en zijn verdriet? Hoe zou het zijn als zij hiervoor NIETS hoeven te betalen?

 

Hier komen mijn dromen samen:

*Ik wil klanten als Anneke en Martijn dolgraag begeleiden, ik kán hen en hun zoon Sem begeleiden. Ik heb kennis, ervaring, aandacht en geen wachtlijst.

*Na de opleiding bij Phoenix zou ik nóg beter in staat zijn gezinnen te begeleiden in hun processen. Ook zouden klanten met een beperkt budget zich kunnen aanmelden, omdat de coachkosten (deels) zouden kunnen worden vergoed door zorgverzekeraars. (uiteraard afhankelijk van polisvoorwaarden) 


WAT ALS:

*Wij samen de mogelijkheid benutten om 25 trajecten van 5 sessies aan te bieden aan een kind en/of zijn ouders die hiervoor anders geen geld beschikbaar zouden hebben?

*Jij een bedrag naar keuze zou doneren en ik hiervan mijn studie zou bekostigen?
(de totale investering is € 10.000 en de deadline is 1 september 2019)

 

Résumé:

  1. Je doneert een bedrag (hiervoor krijg je desgewenst netjes een factuur)*
  2. Hiermee betaal ik de opleiding bij Phoenix Opleidingen (Bewijs hiervan zul je uiteraard ontvangen)
  3. Mijn ‘tegenprestatie’ zal zijn : 25 trajecten van 5 sessies vrij van kosten voor de klant die het (tijdelijk) ook financieel zwaar heeft ter waarde van € 400 aan te bieden vanuit mijn functie als kindercoach bij Kindercoach De Vuurtoren.
  4. De opleiding van 3 jaar begint in oktober 2019.
  5. De trajecten zullen worden aangeboden gedurende een periode van 5 jaar vanaf het moment dat de het doel van € 10.000 is bereikt.
  6. Bij een donatie vanaf € 400 heb je inspraak in de manier waarop het traject zal worden ingezet. Je kunt bijvoorbeeld een voorkeur voor een thema aangeven dat je aan het hart gaat.

*Ben je ondernemer en geïnteresseerd in dit project, nodig ik je van harte uit om de zakelijke mogelijkheden te bespreken