Hoe?

Crowdfunding

Mijn doel wordt op verschillende manieren bereikt. In de eerste plaats werk ik keihard in mijn praktijk en spaar ik elke cent die ik kan sparen.

In de tweede plaats ontvang ik donaties van mensen die geraakt worden door mijn droom, zoals jij.

Je doneert een bedrag naar keuze en kunt erop vertrouwen dat ik 100% van dit bedrag zal besteden aan de opleiding bij Phoenix.

Vanzelfsprekend is het mogelijk een factuur te ontvangen.

MIJN TEGENPRESTATIE
Natuurlijk ga ik niet zomaar zitten wachten op geld en betaal ik hier mijn opleiding van zonder er iets voor terug te doen.
Balans in geven en nemen is voor mij een zeer belangrijke waarde, zowel zakelijk als privé.
Elke cent die ik ontvang, geef ik terug in de vorm van korting of gratis trajecten aan cliënten met een beperkt budget.
De cirkel is op deze manier rond.

Ik tref regelmatig wanhopige ouders die zich bij de reguliere hulpverlening niet thuis voelen, bijvoorbeeld omdat HSP (hoogsensitiviteit) een onderwerp is waar nog lang niet iedereen zich in heeft verdiept. Soms omdat er een wachtlijst is van een paar maanden.
Een groot verschil met een aantal andere vormen van hulpverlening is dat mijn diensten (nog) niet worden vergoed door verzekeraars. Dit is soms een reden dat ouders niet met mij in zee kunnen gaan.

Tot nu!
Nu kan ik ze -met behulp van de donaties- helpen en een passend tarief aanbieden.

EDIT 28-04-2019:
Ik heb besloten mijn doel bij te stellen naar de investering voor het eerste jaar van de opleiding. Dit doel is realistischer en voelt als een mooi begin. 🙂